POBEDI DIJABETES

Dijabetes i maraton

Category: Deonice (page 1 of 16)

Ultramaraton Sombor-Baja 60.8km, from hell to red carpet

10660167_694969410578565_1845840585090257899_n

”Kad se male ruke slože sve se može”, to su po ko zna koji put pokazali sjajni članovi ARK Somaraton-a i upravo zbog njih sam i došao na ovaj ultramaraton. Naravno, tu su i Kuljani i Subotičani, svi su zbilja sjajni i trude se maksimalno da naprave nešto lepo u ova čudna vremena. I to mene i mnoge druge čini jako srećnim i zbog toga volim da dolazim na njihove trke kad god sam u mogućnosti. Trke dolaze i prolaze ali prijateljstva su večna i ona daju smisao i vrednost svemu što radimo u životu.

Continue reading

Zašto nam je lepše kada se spuštamo na dno nego kada se penjemo na vrh ?

Još od prošle godine se dogovaram sa Saletom Antićem da biciklama napadnemo Divčibare. Za mene lično koji stalno ” vozim ravnicu” penjanje na 1000m je predstavljalo veliki izazov. U ponedeljak su se ispunili svi uslovi i akcija je uspešno završena!

Continue reading

Beogradski maraton 2012

 

Znao sam da će mi biti vruće u Supermenovom odelu ali da ću maltene doživeti toplotni udar negde oko 21km to nisam očekivao. Bilo je izuzetno teško u drugom delu ali ovako navijanje, zezanje i druženje sa fantastičnim ljudima neću zaboraviti nikad.

Continue reading

Maratona di Roma 2012-gužva kroz istoriju

Temperamentni Italijani, gužva gde god da se okreneš, uske uličice kojima se trči i momenat uletanja u voz u zadnjem minutu-bio je ovo veoma uzbudljiv i haotičan maratonski vikend za mene.

Continue reading

Kristall maraton 2012 (500m pod zemljom u rudniku soli)

Ako bi me i za 50 godina i posle 100 istrčanih maratona upitali koji bih izdvojio kao poseban odgovor bi bio- Kristal maraton u Nemačkoj. Razlog zbog koga se ovaj maraton izdvaja od svih drugih jeste činjenica da se trči  ispod površine zemlje za razliku od ostalih koji se trče iznad.

Continue reading

Older posts

© 2016 POBEDI DIJABETES

Theme by Anders NorenUp ↑